Despre noi

Salutul fondatorilor

Salutăm cu drag toți vizitatorii noștri virtuali: colegi, medici și asistenți, foști și viitori pacienți.

Policlinica noastră s-a înființat în urmă cu 25 de ani ca un centru privat de diagnostic și tratament prompt, eficient și accesibil tuturor pacienților. Am demarat activitatea noastră cu un laborator clinic, servicii de medicină internă, pediatrie și obstetrică-ginecologie. Ulterior ne-am diversificat gama de servicii medicale oferind în prezent și consultații de alergologie, dermatologie, endocrinologie, infectologie-parazitologie, medicină de familie, nutriție-dietetică, ortopedie, psihiatrie și reumatologie

Deținem dotarea tehnică modernă pentru a oferi servicii medicale performante, de către o echipă de medici și asistenți buni profesioniști, care își desfășoară activitatea cu empatie față de bolnavi. Menirea și datoria noastră este vindecarea bolnavilor care ni se adresează, precum și consilierea în vederea menținerii stării de sănătate.

Cu cordialitate,
Dr. Sánta Dóra és Dr. Czédula Róbert

Despre activitatea noastră

Deviza noastră: cunoaștere, experiență, înțelegere, eficiență

Cu un istoric de 25 de ani, instituția noastră își perfecționează continuu activitatea medicală dedicată serviciilor de cea mai înaltă calitate.

Credem că una din cele mai frumoase vocații este cea de a contribui la vindecarea bolnavilor și de a ne ajuta pacienții să-și însușească deprinderile de prevenire a bolilor. Avem convingerea că pe lângă dotarea tehnologizată de azi și din viitor, comunicarea interumană este și va rămâne cheia succesului în ocrotirea sănătății.

În munca noastră acordăm atenție deosebită dedicării personale, precum și asigurării unui climat prielnic colaborării și dezvoltării profesionale ai tuturor membrilor policlinicii. Excelenta echipă reprezintă cheia dezvoltării instituției noastre în interesul îmbunătățirii calității vieții pacienților noștri.