Rólunk

Alapítók üdvözlete

Sok szeretettel üdvözöljük csapatunk nevében a honlapunkra látogatókat, kollégáinkat, valamint régi, hűséges és leendő pácienseinket.

Járóbeteg rendelőnk önálló intézményként 25 éves múltra tekint vissza. Működésünk 1994-ben önálló klinikai laboratóriummal, belgyógyászati, nőgyógyászati és gyermekgyógyászati rendelőkkel indult. Utólag szolgáltatásaink bővültek:  allergológiai, bőrgyógyászati, családorvosi, dietetikai, endokrinológiai, infektológia-parazitologiai, ortopédiai, pszihiátriai és reumatológiai rendeléssel.

Rendelkezésünkre állnak az eredményes alapellátáshoz szükséges korszerű technikai eszközök, valamint szakmailag felkészült, munkájukat  empátiával végző orvosok  és asszisztensek. Feladatunk és küldetésünk a hozzánk forduló betegek gyógyulása  és tájékoztatása az egészség megörzéséről.

Szivélyes üdvözlettel,
Dr. Sánta Dóra és Dr. Czédula Róbert

A MUNKÁNKRÓL

Jelmondatunk: tudás, tapasztalat, megértés, hatékonyság

Rendelőintézetünk minőségi orvosi ellátás mellett kötelezte el magát és fejleszti 25 éves múltjára visszatekintő egészségügyi tevékenységét.

Hisszük, hogy a betegségmegelőző és gyógyító munka az egyik legszebb hivatás és valljuk, hogy a gyógytás központjában az egymással kommunikáló emberek kell legyenek  a mai és a jövő technologizált világban is.

Feladataink ellátása során kiemelt fontosságú a személyes elkötelezettség és fontos számunkra a munkatársaink szakmai fejlődését és együttmüködését biztosító légkör.

Kiváló munkaközösségünk jelenti azt az értéket amely az intézményünk fejlődését erősíti és  pácienseink életminőségét javitja.